29. apríl 2022|
BBC micro:bit

Opäť spúšťame obľúbenú MINI ENTER výzvu!

Ak s micro:bitmi ešte nemáte skúsenosť, ale chceli by ste oživiť vaše vyučovacie hodiny, je to skvelá príležitosť. Okrem online školenia získate aj základnú sadu micro:bit, a to všetko bezplatne!


Do MINI ENTER výzvy sa doteraz zapojilo už vyše 300 spokojných učiteľov. Ak s micro:bitmi ešte nemáte skúsenosť, ale chceli by ste oživiť vaše vyučovacie hodiny, je to skvelá príležitosť. Okrem online školenia získate aj základnú sadu micro:bit, a to všetko bezplatne! a know-how od iných učiteľov.

Prihlásiť sa môžete do 11.5.2022 na tomto odkaze.

Čo povedali o ochutnávke micro:bitov učitelia a učiteľky informatiky:

„MINI ENTER výzvu považujem za takú ochutnávku micro:bitov. Vďaka školeniam sme mali možnosť vyskúšať si prácu s nimi a mňa osobne to len utvrdilo v tom, že micro:bity na školu nevyhnutne potrebujeme. Pri prezentácii micro:bitov na hodinách som videla obrovský záujem aj zo strany žiakov, dokonca aj u takých, ktorých doteraz informatika až tak nezaujala.“ (ZŠ Brehy)

„V on-line prostredí sa pracovalo bez problémov, ale bez darovanej sady by som si nedokázala prakticky vyskúšať prácu s microbitom. Takže za mňa veľká pomoc.“ (ZŠ Čáry)

„Deťom sa to veľmi páči, už trom žiakom rodičia zakúpili vlastné micro:bity.“ (ZŠ Komenského, Michalovce)